Barion Pixel

Kötődés

Akció!

Kötődés

Egy különleges kultúrába szárnyaló, fenomenálisan megírt egyedi történet. Nem csak rózsaszín mese, hanem maga az élet. Egy igazi érzelmi hullámvasút, mely bemutatja, hogy nem csak a jó dolgokat kell megélni, hanem a rosszakat is. Öröm, szenvedély, szerelem, erotika, boldogság, féltékenység, lemondás, fájdalom, megalkuvás, veszteség, elengedés… Letehetetlen volt számomra. Köszönöm az élményt.

Nurah Al-Rajhi

Original price was: 3.590 Ft.Current price is: 2.990 Ft.

Egy különleges kultúrába szárnyaló, fenomenálisan megírt egyedi történet. Nem csak rózsaszín mese, hanem maga az élet. Lehengerlően romantikus, és megvan benne a tűz is. Egy igazi érzelmi hullámvasút, mely bemutatja, hogy nem csak a jó dolgokat kell megélni, hanem a rosszakat is. Öröm, szenvedély, szerelem, erotika, boldogság, féltékenység, lemondás, fájdalom, megalkuvás, veszteség, elengedés… Az erotikus részek érzékiek voltak. Végig megbizseregtető és uralja a gondolataidat. Finoman bekúszik a bőröd alá, amitől hevesebben folyik a véred és ez az érzés megperzseli és átjárja az egész lényed. Mivel ez a valóságban is megtörténhet, ezért elég szoros kapcsolat alakult ki a könyv és köztem. Letehetetlen volt számomra. Köszönöm az élményt.
Nurah Al-Rajhi

„Legyen csoda a fény, a sötétség, a levegő, az éjjel, a nappal, a bánat, az öröm. Minden értünk történik. Vajon megértjük ezt mi is valaha?”

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket