Barion Pixel

Rólunk

"Az írás nemcsak egy gondolat kifejezése, hanem az eltöprengés minden egyes szó jelentésén." (Paulo Coelho)

A LittleFox Kiadó Dr. Jekkel Gabriella többkötetes magyar szerző nevéhez fűződik, aki hiánypótló témákat karol fel az írás és könyvkiadás terén egyaránt. A LittleFox Kiadó esélyt ad olyan tehetséges szerzőknek, akiket mások eddig nem vettek észre, hogy megcsillogtathassák tudásuk, és elkápráztassák a magyar olvasóközönséget műveikkel!

Miért épp Little Fox?

Az árva kölyökróka történetét a nyolcvanas évek elején mindenki a szívébe zárta. A mese figurái először 1972-ben tűntek fel egy képregényben a Füles rejtvényújságban. 1980–81-ben aztán – Fekete István azonos című regénye nyomán – film is készült belőle. Kevesen tudják, hogy angol nyelvű kiadása is létezik a rajzfilmnek. A címe egyszerűen The Little Fox, azaz a kis róka.

Évekkel ezelőtt alapítottuk a kiadónkat, mely kifejezetten az írók igényére épült. 30 éves írói pályafutásom során, számos nagy és kisebb kiadót megjártam, de szinte mindenhol ért valami csalódás. Ezeket próbáltam kiküszöbölni, miután felmerült a kiadó gondolata, hiszen számos zseniális író lapul köztünk, akik a fióknak írnak, mert nem tudják kiadni a könyveiket. A kiadó felépítése gyorsan egyértelművé vált, de a neve már kevésbé. A kisfiam ekkor még óvodás volt és imádta Vuk történetét. Ezerszer megnéztük a filmet – sőt mivel hozzám hasonlóan ő is 3 évesen már tökéletesen olvasott, esténként a mese után még az eredeti könyvet olvasta rongyosra. Ő adta az inspirációt!  Hiszen LittleFox – az a Kis róka – vagyis Vuk.

 

Szeretnénk elhozni a klasszikus könyvélményt minden író és olvasó számára a lehető legköltséghatékonyabb áron, mégis a legjobb minőséggel. Régi álmokat váltunk valóra így – ha te is álmodtál már saját könyvről, itt az idő felvenni velünk a kapcsolatot!

Egyedi Íróra szabott megoldások!

Már szerkesztett a kézirat? Volt korrektora? Kész a borító?

Semmi gond, a te igényeidhez igazodunk, személyre szabottan, szolgáltatásaink egyenként is igénybe vehetőek.

Kérd egyéni ajánlatunkat!

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket