Barion Pixel

Videóvágó és szerkesztő tanfolyam!

Tanuld meg a videóvágás és utómunka folyamatát, hogy hatékonyabbá és sikeresebbé tedd az írói munkád!

Miért fontos a videókészítés a könyvmarketingben?

Az emberek ma már a gyors, látványos, zenés felvételeket kedvelik és helyezik előtérbe. Egy videóban ugyanis sokkal több információt tudsz elmondani az olvasótáborodnak, mint egy posztban. Ráadásul itt a mondanivalódat a szöveg mellett képben is átadhatod az érdeklődőknek.

Annak ellenére, hogy egy videó elkészítése nem kevés munkát és időt igényel, hihetetlenül hatékony. Hiszen a marketinged nagy részét a social média felületein végzed, ott pedig egyre jobban előtérbe kerül a mozgókép.

Ha pedig nem Te magad akarod elkészíteni a videót, a munka és a belefektetett idő arányában ez akár több százezer forintos tételbe is kerülhet.

Mi azonban tudjuk, hogy a könyvmarketing egyik sikere a videós posztok készítése. Az eladáshoz, a könyveid népszerűsítéséhez és az írói karriered felfuttatásához elengedhetetlen.

A következő tanfolyam indulása: 

A tanfolyamon tanulhatsz arról, hogyan lehet kiemelkedő minőségű és látványos videókat készíteni. Lépésről lépésre végigvezetünk a videókészítés alapjain és részletesen elmagyarázzuk és megmutatjuk a videóvágás legfontosabb elemeit és persze trükkjeit.

A tanfolyam során lehetőséged lesz gyakorlati tapasztalatokat szerezni, és kreatív projekteket megvalósítani, amelyek segítenek fejleszteni a videókészítési képességeidet. Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy sikeres videós tartalomgyártóvá válhass!

Ha szeretnél részt venni a tanfolyamon, akkor ne habozz tovább, és jelentkezz még ma! A sikeres videós tartalomgyártás egyik kulcsa a megfelelő képzésben rejlik, és mi garantáljuk, hogy ezen a tanfolyamon mindent megtanulhatsz, amire szükséged van ahhoz, hogy kiváló minőségű és hatékony videókat készíts!

A tanfolyam menete!

A hathetes tanfolyam alatt kéthetente szombaton találkozunk az online térben. A tanulás 10-16 óráig tart, természetesen szünetekkel, hogy az elmédet és a testedet is tudd pihentetni egy kicsit.

Ha Te is szeretnéd elvarázsolni az olvasótáborod és még több követőt, olvasót szerezni a könyveidnek, akkor ne habozz és jelentkezz a tanfolyamunkra. Ezt a tudást csak egyszer kell megszerezned, de egy életen át használhatod az írói karriered során!

Rólam

Sokan ismertek már az írótanfolyamról, webinárokról vagy épp a Littlefox kiadón keresztül. Itt is szeretném megköszönni, hogy ennyien részt vettek a tanfolyamaimon. Nagy öröm látni, amikor sikeresen alkalmazzátok és fejlődtök a megszerzett tudás által. A videószerkesztés és vágás is egy ilyen interaktív tanfolyam, melyet csak egyszer kell megtanulj és utána egy életen át alkalmazhatod. Én több, mint 10 éve dolgozom a televíziónál és ott, mint híradós riporter a napi munkám részét képezi az anyagok írása, szerkesztése, vágása…Ezt a több, mint 10 éves tapasztalatot szeretném Nektek átadni lépésről lépésre úgy, hogy azt a marketing munkád során sikeresen alkalmazni is tudjad. Hidd el nemcsak érdekes, izgalmas dolog is egy egészen új szemszögből megmutatni a világnak a könyvedet, a történeteidet. Ráadásul a videókészítés nem évül el, folyamatosan újabb és újabb ötleteid, bemutatóid és könyveid lesznek, melyekhez olyan „kisfilmet” készítesz, amilyet szeretnél…

littlefoxkiado.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket