Barion Pixel

Videókészítés a sikeres könyveladáshoz!

Mutasd meg az olvasóidnak videóban, hogy milyen izgalmakra, érdekességekre  számíthatnak a könyvedben, és segíts nekik, hogy még jobban belemerüljenek az olvasás élményébe!

Miért fontos a videó a könyvmarketinghez?

Talán már Te is elgondolkoztál azon, hogy videókat is használj a könyvmarketinged folyamán. Annak ellenére, hogy egy videó elkészítése nem kevés munkát és időt igényel, hihetetlenül hatékony. Hiszen a marketinged nagy részét a social média felületein végzed, ott pedig egyre jobban előtérbe kerül a mozgókép.

Az emberek ma már a gyors, látványos, zenés felvételeket kedvelik és helyezik előtérbe. Egy videóban ugyanis sokkal több információt tudsz elmondani az olvasótáborodnak, mint egy posztban. Ráadásul itt a mondanivalódat a szöveg mellett képben is átadhatod az érdeklődőknek.

Ha pedig nem Te magad akarod elkészíteni a videót, a munka és a belefektetett idő arányában ez akár több százezer forintos tételbe is kerülhet.

Mi azonban tudjuk, hogy a könyvmarketing egyik sikere a videós posztok készítése. Az eladáshoz, a könyveid népszerűsítéséhez és az írói karriered felfuttatásához elengedhetetlen.

Ezt ne hagyd ki!

Most különleges ajánlatot kínálunk: Vállaljuk, hogy elkészítjük az épp készülő vagy a már elkészült könyved videóját hihetetlenül olcsó áron. Tudd meg, hogyan keltjük életre a szavakat! Az elkészült videóval pedig hatékony hirdetéseket és posztokat tudsz készíteni.

Mindezt 40 000 Ft-ért

Ezért a csekély összegért kapsz egy hosszabb 1,5 perces videót – ezt a méretet a közösségi oldalak posztjaiban tudod használni. Ez az az időtartam, amit az olvasók még szívesen végignéznek.

Kapsz egy rövidített 30 mp -es videót, melyet a közösségi oldalak storyjában tudsz használni.

Ajándékba pedig kapsz egy 15 mp -es felvételt is, amit a Tiktok preferál a leginkább és a fiatal közösséget tudod megcélozni vele.

Csak néhány dolgot kell tenned: Küldd el nekünk a könyved szinopszisát és ismertesd meg velünk a történeted főbb fordulópontjait és szereplőit. Végül pedig a könyved borítóját, hiszen azt a videóban többször is használni fogjuk.

Garantáljuk, hogy az elkészült videó izgalmas és érdekes lesz, ami minden olvasódat lenyűgözi majd!

Videók a sikeredhez!

A könyvhétre készült legsikeresebb videóink, melyek hihetetlen eladást és ismertséget hoztak az íróknak!

littlefoxkiado.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket