Barion Pixel

Halloweeni csomag

A Halloweeni csomag a Diabolika és az Anyahotel vérfagyasztó köteteit foglalja magában, mellé most ajándékként jár az Utazás a félelmeid körül horror novelláskötet!

7.180 Ft

A Halloweeni csomag a Diabolika és az Anyahotel vérfagyasztó köteteit foglalja magában, mellé most ajándékként jár az Utazás a félelmeid körül horror novelláskötet!

Diabolika:

 

Diabolika halhatatlan lakói veszélyesek, törvényei kegyetlenek. Édua már a puszta létezésével vét a démonok törvényei ellen, ezért örökös rettegésben él. Jól kiszámítható élete felborul, amikor találkozik Diabolika utolsó alakváltójával és az ellenállás vezetőjével, Galatea Úrnővel. Édua Gyehenna biztonságos csatornáiból a lázadás középpontjába kerül. Nincs megállás! Lucifer és a Nagy Sötétség közeleg, ha valaki nem lép közbe, a világ örökre a Gonosz kezében marad!

Anyahotel:

 

Az Anyahotel négy nő élettörténetét és találkozását dolgozza fel, akik véletlenül elkövetnek egy bűncselekményt. A szövevényes krimi egy nyomozáson keresztül kalauzolja el az olvasót a teljes megnyugvásból a totális összeomlásig, miközben mindenki ártatlan és bűnös egyszerre. A könyv egy valódi, bűnügyi tapasztalattal rendelkező írónő tollából született.

Szellemvasút – Utazás a félelmeid körül

 

A legnagyobb félelmek az agyunkba férkőznek, beeszik magukat a bőrünk alá és nem eresztenek, bármi is történjék. Te mitől rettegsz a leginkább? A horror sokszínűsége most egy kötetben mutatkozik meg. Túlvilági lények, démonok, élősködők, holtak vagy élők? Mindezt egy kötetben!

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Halloweeni csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ismerd meg jobban a szerzői könyvkiadás mindennapjait!

Olvasd a blogunkat!

Az egész világot behálózó értékesítési csatornákon árusítunk.

Nézd meg hol!

Sok szempontot kell figyelembe venni, míg a kéziratból KÖNYV lesz.

Kézirat előkészítése

Könyvkiadás

Indulj el az íróvá válás útján!

Új könyveink

Scroll to Top

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket