Barion Pixel

Csomag 2- Ingyenes szállítás kupon: szallitas

Csomag 2- Ingyenes szállítás kupon: szallitas

11.070 Ft

Életeken át, Anyahotel, Vadállatbefogó

Életeken át

Violet élete nagy lehetősége előtt áll: miután befejezte az orvosi egyetemet egy évet tölthet a damaszkuszi kórházban. A lány azonban retteg az úttól az országban dúló véres háborúk miatt, melyek pokollá teszik a hétköznapokat. Nincs vesztegetni való ideje, a döntést hamarosan meg kell hoznia, ám képtelen rá egyedül. Elmegy egy ceremóniára, hogy megtudja, mit kell tennie, de ami történik, azt a legvadabb álmaiban sem képzelte el soha. Violet élete örökre megváltozik, amikor visszazuhan előző életeibe és újra végigjárja a saját útját három különböző korban, három különböző alakban, hogy meghozhassa a helyes döntést a jelenben. Sem a pestis, sem az atombomba ledobása nem fog ki rajta. Az Életeken át vezető felismerések segítik a döntését, de vajon hova, kihez vezet majd a választása?

Anyahotel

Nőnek lenni jó! Nőnek lenni nehéz. Nőnek lenni veszélyes… Főleg, ha el akartok tüntetni valakit.

Az Anyahotel négy nő élettörténetét és találkozását dolgozza fel, akik véletlenül elkövetnek egy bűncselekményt.

Vagy mégsem véletlen? Ármány, szerelem, hit, bántalmazás, halálesetek szövik át a főszereplők mindennapjait, miközben mindannyian ugyanazért küzdenek: a boldogulásukért.

A szövevényes krimi egy nyomozáson keresztül kalauzolja el az olvasót a teljes megnyugvásból a totális összeomlásig, miközben mindenki ártatlan és bűnös egyszerre.

A könyv egy valódi, bűnügyi tapasztalattal rendelkező írónő tollából született. Valódibb, mint bármi, amit eddig olvastál.

Üdvözöllek az Anyahotelben!

Törteli Eszter

Vadállatbefogó

Népszerűség, drogok, szeretet és alázat… Most először mesél legbelsőbb titkairól is az ország vadállatbefogója, Both Zoltán. Mindezt ráadásul cenzúra nélkül teszi. A mindig mosolygós és mindenki által tréfásnak ismert vadállatbefogó gyerekkorába is betekintést nyerhetsz, melyről eddig sehol nem mesélt. A fájdalmas visszaemlékezés mellett természetesen – Zoli sajátos stílusában – megismerheted karrierje épülését, de a mélypontjait is. Ha egy igazán szívhez szóló könyvet szeretnél a kezedben tartani, akkor rendeld meg a Both Zoltán Vadállatbefogó – Cenzúra nélkül könyvet még ma…

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket