Barion Pixel

Novellapályázat!

Legyen 2023 az írás éve!

Légy részese egy egész éven át tartó novellapályázatunknak!

November hónap témája: Titkok, csodás, előző életek! Ebben a hónapban vedd elő a misztikus oldaladat. A novellák témája kapcsolódjon a spiritualitáshoz vagy a misztikumhoz, csodákhoz!

Ez az év a Te éved lesz!

2023 az írás éve, épp ezért egy egész éven át tartó novellapályázatot hirdetünk. Minden hónap, egy újabb lehetőség lesz a nevezésre és a kéziratod bemutatására. Mi csupán a témakört adjuk meg, Te döntöd el, milyen műfajban szeretnéd megírni az aktuális hónap novelláját!

Minden hónapban három nyertest hirdetünk – akik biztosan bekerülnek az év végén kiadásra kerülő könyvben, melyet majd a boltok polcain is megtalálhatsz! Ha nem vagy benne az első három díjazott között, akkor se keseredj el, mivel minden pályaművet megosztunk a LittleFox kiadó facebook oldalán. Ahol az olvasók szavazhatnak és plusz egy művet bejuttathatnak a könyvbe!!!

Novellapályázat nevezési díj: 4900 Ft

Pályázati feltételek!

Olyan magyar nyelven íródott novellákat várunk, melyek terjedelme nem haladja meg a 8000 karakterszámot szóközökkel együtt. A beküldés után a novella módosítására már nincs lehetőséged.

A beérkezett pályaműveket egy hat fős írókból, szerkesztőkből és bloggerekből álló csoport bírálja el minden hónap végén. A nyerteseket a kiadó facebook oldalán ismerheted meg.

Pályázni, minden hónap 15- ig lehet. A hónap utolsó napján a nyertesek névsora kiírásra kerül. Ezután pedig megosztásra kerülnek a pályázók novellái is – szintén a facebook oldalon.

A novellákat csatolt word dokumentumban erre a címre küldheted: palyazat@littlefoxkiado.hu

November hónap témája: Titkok, csodás, előző életek! Ebben a hónapban vedd elő a misztikus oldaladat. A novellák témája kapcsolódjon a spiritualitáshoz vagy a misztikumhoz, csodákhoz!

A Littlefoxkiadó alapítója!

Dr. Jekkel Gabriella vagyok és hosszú  évek óta segítem a hazai írókat a pályafutásuk során. Már egészen kicsiként, háromévesen megtanultam olvasni, de az írás sem váratott sokáig magára.  Tíz évesen írtam meg az első regényemet, majd 11 évesen megjelent az első nyomtatott cikkem. Az elmúlt évtizedek során több, mint ezer cikket publikáltam világszerte, mind nyomtatásban, mind pedig az interneten. Az elmúlt években számos könyvet is írtam, melyek többsége történelmi regény, de jelent már meg horror és ifjúsági könyvem is. Mivel a hétköznapi életben televíziós riporterként dolgozom, ezért a kutatás nem áll messze tőlem. A munkám során nagyon sok tehetséges íróval találkoztam, akiknek csupán egy pici segítség vagy épp lelki támasz kellett ahhoz, hogy elinduljanak az írói karrier útján.

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket