Barion Pixel

Mellőzöttek Meséi & RE:SET!

A gyűjtemény 6 novellát (Mellőzöttek Meséi) és a RE:SET című regényt tartalmazza !

Egy poszt-apokaliptikus világban, a túlélésért küzdő fiú, akinek mindig csak 16 másodperce marad a menekülésre. Egy harmadik típusú UFO találkozást megélő férfi, aki az egész életét felteszi arra, hogy újra láthassa a szerelmét. Egy magánnyomozó, aki klasszikus noir stílusban elvállalja a „végzet asszonyának” megbízását. Egy illegális-szeszfőző, aki a szesztilalom idején élete legnagyobb kihívásával néz szembe. Egy férfi, aki a legjobb barátjával a legőrültebb üzletet akarja végigvinni, amit valaha kitaláltak. Végül a közelmúlt egyik legnagyobb természeti katasztrófája, ezúttal egy olyan szemszögből, ahogy még soha nem lett elmesélve.

A Mellőzöttek Meséi-ben azok szerepelnek, akiknek eddig soha nem lett megírva a története. Akik mellőzve voltak… mostanáig.

Hogy mi a közös ezekben az egymástól teljesen eltérő történetekben?

RE:SET  Az idős és beteg Billy lehetőséget kap, hogy újra kezdje az életét. Akár többször is. Miközben próbálja kijavítani a régi hibáit és megmenteni élete szerelmét, nem készül fel arra, hogy változtatások teljesen összekuszálhatják az ő, és a környezete eredeti történetét. Mit nyerhet egy ilyen hatalommal? …és mi mindent veszíthet? 

Ez a komolyabb hangvételű regény végigkíséri Billy-t kalandos útján, ahol a legnehezebb erkölcsi és érzelmi döntéseket kell meghoznia, miközben életének különböző szakaszaiban mindig valami új veszély vadászik rá.

A szerzőtől megszokott váratlan fordulatok mellett, valahogy minden szereplő kapcsolódik a Mocsár Trilógia c. könyvben megírt eseményekhez, de annak ismerete nélkül is változatos kalandokat ígér.

A könyv ára: A könyv ára: 3990 Ft helyett most 3490 Ft

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket