Barion Pixel

Íróakadémia

Ahol az álmok valóra válnak!​

Mindig is vonzott az írók és az írás világa? Esetleg lapul már egy kézirat a fiókod mélyén? Ne csak magadnak írj, oszd meg másokkal is a történetedet, hiszen ezzel tesszük színesebbé a Világot!!!

Gondolatok ezrei tolonganak a fejedben? Néha összeállnak egy-egy kisebb történetté, de néha csak csupa kusza villanásként bukkannak fel? Szeretnéd leírni őket, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Hogyan válassz műfajt vagy, hogy mitől lesz egy leírás élvezhető könyv az olvasók számára?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Az Íróakadémiában minden kérdésedre választ kapsz, ráadásul úgy, ahogy az Neked a legjobban megfelel!

Mi is az az Íróakadémia és miben segít Neked?

Az Íróakadémia moduljai végig vezetnek Téged az első betűtől egészen a kézzel fogható könyvig.
  • Megtudhatod, hogy mit jelent írónak lenni, és érdemes-e egyáltalán ebbe a szakmába belevágni.
  • Ismereteket adok át arról, hogy hogyan érdemes megalkotni egy-egy karaktert, vagy bemutatni egy-egy helyszínt, hogy a történet folyamát ne törje meg. Megmutatom, mitől lesz jó egy párbeszéd és hogy kell összeállítani egy regényt, novellát, verset, vagy amin éppen dolgozni készülsz.
  • Megismerheted az írói szakmai kifejezések jelentését, például a lektorálás és a szöveggondozás, mi a különbség a kettő között, és miért
  • Bemutatom, hogy mik a gyakran felmerülő tévhitek és hogyan tudod elkerülni, hogy bedőlj olyan tanácsoknak vagy véleményeknek, amik nem szakmai alapokon nyugszanak és esetleg félrevezethetnek.
  • De itt még nincs vége, hiszen a könyvet el is kell juttatni az olvasókhoz, ezért az Íróakadémia utolsó fejezeteiben a könyv értékesítéséhez kapcsolódó marketing alapfogalmakról is ejtünk néhány szót.

Az egymásra épülő modulok külön-külön is megrendelhetők attól függően, hogy az íróvá válás mely szakaszán tartasz jelenleg:

Írói challenge! Hogyan építsd fel a regényed kihívás!

I. modul: Az íróvá válás kezdeti lépései című csomag

Ez a csomag az Íróakadémia első modulja, mely bevezető, alap információkat tartalmaz. Tisztázzuk a fontos fogalmakat, megválaszoljuk közösen a kezdeti nehézségekkel kapcsolatos kérdéseket. Választ kapsz arra, hogy miért érdemes írónak lenni, mi kell ahhoz, hogy íróvá válj és hogyan derül ki, hogy van-e hozzá tehetséged?

II. modul: Gondolatból valóság – A szerzői mű létrehozása című csomag

Az Íróakadémia második moduljában elérkezünk a szakmai tartalom megismeréséhez. Többek között megtudhatod, hogy mit jelentenek a leírások, kategóriák, írói stílusok, megismerheted a narráció és párbeszéd jellemzőit. Példák segítségével bemutatom, hogy az egyes fogalmazási stílusoknak mi célja, mikor, hogyan érdemes azokat alkalmazni és a hozzá kapcsolódó, a magyar nyelvtan szabályai szerinti helyes jelöléseket. A helyesírásról sosem lehet eleget beszélni! Szót ejtünk még a kulturális, társadalmi környezet hatásáról is, ami átszövi az egész készülő művet. Végül eljutunk a véglegesített kézirathoz.

I. modul: Az íróvá válás kezdeti lépései című csomag

Az Íróakadémia befejező moduljában már az elkészített és véglegesített kézirattal dolgozunk majd, hiszen itt nem áll meg a folyamat. Sőt! Most kezdődik csak az igazi munka és izgalom! Hogyan lesz a kéziratból kézzel fogható könyv? Tisztázzuk az ide kapcsolódó fogalmakat, mint például a lektorálás, szöveggondozás, korrektúra, szerkesztés, fülszöveg, összefoglaló, stb. Megbeszéljük, hogy milyen a jó fülszöveg és miért. Igény szerint meg is írjuk saját műved egyedi fülszövegét! Szó lesz a borító tervezésről, illusztrációkról, mi a célja, funkciói. A könyv értékesítéséhez szükséges marketing folyamatokról is beszélünk majd, továbbá megmutatom, hogy hogyan tudsz a könyvedhez egyedi videót készíteni a reklámozáshoz, vagy ha már van kész könyved, akkor el is készítjük együtt neked.

Vegyél részt az Íróakadémia valamely modulján, vagy rendeld meg együtt a teljes tanfolyamot, hogy szabadon szárnyaló képzeleted ne torpanjon meg egy percre sem és magabiztosan tárd a közönség elé művedet, ami írói karriered egyik mérföldkövé válik majd!

Ne habozz! Foglald le a helyed az Íróakadémiában még ma, és szerezd meg a szuper kedvezményeket, amik egy teljes évig rendelkezésedre állnak a LittleFox kiadó szolgáltatásainak igénybevétele esetén!

Ráadásul most megkapod ajándékba a Kreatív írásgyakorlatok nem csak íróknak című könyvemet is!

Várlak szeretettel!

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket