Barion Pixel

Kreatív írás képzés!

Hogyan írd meg és népszerűsítsd a könyved!

Ha van már egy kéziratod vagy akár csak egy vázlatod, segítunk a műved felépítésében vagy épp az utolsó simítások elvégzésében. A tanfolyamon azt is megismerheted, hogyan zajlik a könyvkiadás menete és mire figyelj, ha már kiadót keresel!

A csomag Neked szól, ha:

A kurzust elvégzők közül már több írónk is lett!

Az írás szinte egyidős az emberiséggel. Hiszen a barlangfestmények és a sziklarajzok tekinthetők az írás előfutárának, annak ellenére, hogy nem ábrázolják a nyelvet közvetlenül; viszont cselekményt vagy épp az emberi érzelmeket fejezik ki. Ez pedig a mai napig így van. Írni pedig mindenki tud. Emlékezz csak vissza az iskolai olvasónaplókra, a nyaralások alatt írt levelekre vagy épp a naplódra. Abban mind, mind az érzéseidet és az élményeidet írtad le, formába öntve.
Ahhoz azonban, hogy az írást művészetté, esetleg pénzzé tedd, annak akadnak bizonyos szabályai, körülményei, amiket meg kell tanulnod, el kell sajátítanod.
 
Ezen a tanfolyamon a kreatív írás módszereit tanulhatod meg, ami után bátran belevághatsz egy blog, novella írásába vagy akár egy regény kiadásába – ugyanis mi ebben is segítünk!
 
 

Miért válassz minket?

A hat hetes tanfolyam folyamatos házi feladatokból és ismeretekből áll. Minden héten egy videó segítségével viszünk végig az íróvá válás lépésein. A házi feladatokat a facebook egy zárt csoportjában kapod majd meg, ahol a kis csapatunk megoszthatja egymással a félelmeit és a kérdéseit is. A csoportban a korábbi tanfolyamokon számos új regényötlet született, csak azért mert a tanfolyam tagjai aktívak voltak. A házi feladatok elkészítésére egy heted lesz, melyet az elküldés után javítunk és természetesen az észrevételeket, fejlődési irányt, a változtatásokat megbeszéljük.
 
A tanfolyam utolsó két alkalma után már személyesen is találkozunk , egy konferencia keretein belül, Skype-on vagy Zoomon keresztül, – a csoport létszámától függően. Hiszen addigra már eljutsz odáig a tanulásban, hogy családias hangulatban kifejezetten a saját elképzeléseid szerint haladjunk az óra anyagával. Ekkorra már tudni fogod, hogy milyen irányba szeretnél haladni a kreatív tudásoddal.
 
Természetesen a tanfolyamon lesz lehetőséged 1-1 óra személyes konzultáció kérésére is, amikor csak a Te kéziratoddal vagy az írással kapcsolatos problémáiddal foglalkozunk.
 
A képzés ára: 74 900 Ft

Tanterv

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket