Barion Pixel

Hé Li Wei!

Két igaz barát megrendítő története

Li Wei legnagyobb álma, hogy átlagos kamaszként élhessen, de ez nem olyan egyszerű. Családjával fiatal korában költözött Magyarországra, ahol egy teljesen más kultúrát kellett elsajátítaniuk. A Zhu család próbál rendes kínai-magyar családként élni Szegeden, de egyetlen fiúknak sok nehézséggel kell megküzdenie. Li Wei-nek nem könnyű beilleszkednie, mindenből kitűnik és olykor csúfolódás kereszttüzébe is kerül.

Ha osztálytársai gúnyolódása nem lenne elég, még itt van egy különleges betegség is, ami sokban nehezíti az életét. Li Wei hangokat hal, de ezek nem egyszerű suttogások, hanem dallamok, énekhangok, teljes zenék. Az amúgy is különc fiúnk még egy állandó fülhallgatót is kap a nyakába, hogy lehetetlen legyen számára a beilleszkedés. Betegségének egyetlen gyógymódja az igaz szerelem és a boldogság, ami újdonsült legjobb barátja képében jelenik meg.

Vajon Li Wei rátalál Szegeden arra a közegre, ami befogadja és támogatja őt, vagy ennél sokkal bonyolultabb élet vár rá? Középiskolában szerzett legjobb barátja Ming Li az, aki megragadja a fiú kezét és felhúzza a földről. A barátság rajongássá, végül pedig szerelemmé növi ki magát. Mi vár a két srácra, távol a hazájuktól? Ők is elnyerhetik itt a boldogságot vagy örök szenvedésre kárhoztatott a két barát?

A könyv ára: 4490 Ft. 

littlefoxkiado.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket