Barion Pixel

Halloweeni Vérfagyasztó Akciók!

Ha szeretnél igazán borzongató könyveket olvasni!

Kedveled a horror sokszínűségét? Szeretsz borzongani? Halhatatlanok, túlvilági lények, démonok egész garmadájáról olvashatsz Rémes csomagunkban!

Te mitől rettegsz a leginkább?

A rémségek kicsíny boltjában most a Diabolika és az Anyahotel lebilincselő kötetei mellé az Utazás a félelmeid körül horrornovellát kapod ajándékba!

A Vérfagyasztó csomag tartalma!

Diabolika halhatatlan lakói veszélyesek, törvényei kegyetlenek. Édua már a puszta létezésével vét a démonok törvényei ellen, ezért örökös rettegésben él. Jól kiszámítható élete felborul, amikor találkozik Diabolika utolsó alakváltójával és az ellenállás vezetőjével, Galatea Úrnővel. Édua Gyehenna biztonságos csatornáiból a lázadás középpontjába kerül. Nincs megállás! Lucifer és a Nagy Sötétség közeleg, ha valaki nem lép közbe, a világ örökre a Gonosz kezében marad!

A legnagyobb félelmek az agyunkba férkőznek, beeszik magukat a bőrünk alá és nem eresztenek, bármi is történjék.  A horror sokszínűsége most egy kötetben mutatkozik meg. A novelláskötet elhozza azt a borzongást, ami egészen a csontjainkig hatol misztikus hangulatával, hátborzongató részleteivel no meg fordulatos végkifejleteivel.

Az Anyahotel négy nő élettörténetét és találkozását dolgozza fel, akik véletlenül elkövetnek egy bűncselekményt. A szövevényes krimi egy nyomozáson keresztül kalauzolja el az olvasót a teljes megnyugvásból a totális összeomlásig, miközben mindenki ártatlan és bűnös egyszerre. A könyv egy valódi, bűnügyi tapasztalattal rendelkező írónő tollából született.

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket