Barion Pixel

Szerzőink

BOTH ZOLTÁN

A mindig mosolygós és mindenki által tréfásnak ismert vadállatbefogó gyerekkorába is betekintést nyerhetsz, melyről eddig sehol nem mesélt. A fájdalmas visszaemlékezés mellett természetesen – Zoli sajátos stílusában – megismerheted karrierje épülését, de a mélypontjait is.

DR.JEKKEL GABRIELLA

Az olvasás szeretetét Édesanyámnak köszönhetem…Kisgyerekként láttam, hogy miután elolvasott egy könyvet egy füzetbe írta bele a címét és az íróját. Fontosnak tartom, hogy megőrizzük az olvasás fontosságát és szeretetét. Hiszen az igazi élményt a valódi kézzelfogható könyvek adják. Az új könyvek illatát semmi nem pótolja….

TÖRTELI ESZTER

Az életben a normalitás mindig unalmas. Légy egyedi. Légy önmagad. Vállald, aki vagy. Tegyél meg mindent a sikerért. Az írás pedig világokat teremt. Az írás felszabadít. Gyere velem az úton új világok felé!

Juhász Árpád

(Pécs, 1935. június 1. –) magyar geológus, a Magyar Tudományos Akadémia Ismeretterjesztési Bizottságának tagja, a hazai természettudományos ismeretterjesztés egyik legjelentősebb alakja.Pályája során számos földrajzi ismeretterjesztő filmet készített, továbbá szakértőként vett részt a televízió földrajzi témájú természettudományos sorozataiban, magazinműsoraiban, vetélkedőiben.

Füle Viktor (Vik Flames)

Körülbelül 25 éve foglalkozom zenéléssel, zeneszerzéssel és dalszövegírással. Jelenleg a country/rockabilly műfajban tevékenykedem a zenekarommal Redneck Roadkill néven. Életem során annyit foglalkoztam ezzel a mentalitással és szokásokkal, hogy 2017-ben megjelent az első könyvem “A Mocsár” címen.

Szilágyi Heléna

Szilágyi Heléna vagyok, 1989-ben születtem Budapesten. Jelenleg gyermekpszichológusként dolgozom több helyen, de grafikusi végzettségem is van, emellett amatőr szerkesztőként 2016-tól a Lendület Magazin és 2018 júliusa óta a Porcelánszív Irodalmi Folyóirat csapatát is erősítem.

Igényeld csomagjaink egyikét!

Írói tanfolyam

50 000 Ft helyett most csak:
24 900 Ft október közepéig, illetve a helyek betöltéséig.

Hibrid módszer az etikus könyvkiadásért!

Szakmai könyvkiadás, szórakoztató irodalom, novelláskötet?

VIP csomag:

Most biztosítjuk számodra a könyvkiadás teljes menedzsmentjét, az első lépéstől az utolsóig.

Hagyományos csomag:

Ha nem kerülsz be kiemelt köteteink közé, akkor se búsulj, hiszen könyvcsomagjaink rendkívül kedvező áron elérhetőek.

Nyomtatott könyv

Szeretnénk elhozni a klasszikus könyvélményt minden író és olvasó számára a lehető legköltséghatékonyabb áron, mégis a legjobb minőséggel.

Elektronikus könyv

Mindig is az volt a vágyad, hogy megjelenjen a könyved, de nem vagy benne biztos, hogy a papírformát neked találták ki?

A sikered alapja – a marketing!

Sok szerző befejezi a könyvét, kiadatja, majd magára hagyja – pedig a munka oroszlánrésze még csak most következik! A könyvek nem adják el magukat, még a boltok polcain sem, így a szerzőknek meg kell tanulniuk, hogyan promótálják a könyveiket, építsék a saját brandjüket és fejlesszék a kommunikációjukat a közösségi médiaplatformokon. Ha abszolút nincs érzéked az ilyesmihez vagy nem tudod, hogyan kezdj neki, akkor a Mazuri Marketing csapata segít neked ebben!

Amit kínálunk:

  • Facebook hirdetés, menedzsment – Lesz egy eseményed? Egy jól sikerült bejegyzést többeknek is megmutatnál? Szeretnéd megnövelni a követőid számát? A hirdetéseid kezelése és optimalizálása segít abban, hogy egyre több és több olvasód legyen!
  • Marketing tanácsadás – Még nem tudod, kihez szeretnél szólni és hogyan? Fogalmad sincs, milyen eszközök állnak a rendelkezésedre, hogy megszólíthasd a célközönségedet? Egyáltalán mi az a célközönség? Semmi gond – ebben is segítünk tanácsadásunkkal!
  • Influencer marketing – Hadd segítsünk neked profik bevonásával, akik több ezer emberhez eljuttathatják mondanivalód, könyved vagy akár téged is, mint írót.
  • Marketing terv – Mikor, mit, hol, miért érdemes posztolni? Melyek a kiemelt napok, időpontok és témák? Elkészítünk neked egy marketingtervet, amit neked már csak követned kell, hogy jól működjön a kommunikációd és a követőid is boldogok legyenek, még több leendő olvasót szerezve ezzel.

Marketingtanácsadás: 15 000 Ft/óra

Egyéni ajánlatért keress fel minket bátran itt: info@mazuri.hu

4.490 Ft
1.450 Ft
8.000 Ft
4.490 Ft
1.450 Ft
3.890 Ft
4.290 Ft
2.890 Ft
2.490 Ft
990 Ft
E-book: 3.490 Ft
Scroll to Top

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket