Kiadatjuk könyved!

Legyél sztárszerzőnk !

Igényeld csomagjaink egyikét!

Hibrid módszer az etikus könyvkiadásért!

Szakmai könyvkiadás, szórakoztató irodalom, novelláskötet? A könyvesboltok polcaira országszerte, vagy csak a családnak néhány kötet? Bármilyen esetben is kerestél fel minket, jó helyen jársz, ugyanis azért vagyunk, hogy a te igényeidet kiszolgálva kiadjuk a könyved!

VIP csomag:

Most biztosítjuk számodra a könyvkiadás teljes menedzsmentjét, az első lépéstől az utolsóig. Neked nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk egy szuper kéziratot, aminek kiadási költségei egyáltalán nem terhelnek téged. Kiadói rendszerünk működése szerint a szerzőket valóban nem terheli költség a kiemelt könyvük kiadását illetően, a jutalékuk pedig akkor indul, amikor az eladott példányszámok lefedték a kezdeti költségeket, 60-40%-os (szerző-kiadó) eloszlásban. Neked tehát nincs más dolgod, mint minél több emberhez eljuttatni a műved, majd élvezni munkád gyümölcsét!

Hagyományos csomag:

Ha nem kerülsz be kiemelt köteteink közé, akkor se búsulj, hiszen könyvcsomagjaink rendkívül kedvező áron elérhetőek. Nálunk nincsen több száz kötetre limitálva egy-egy könyv példányszáma, így akár tíz-húsz, de akár több száz példányban is kinyomtattathatod a könyved! Választhatod akár az e-könyvet, a hagyományosat, de mindkettőt is!

A teljes csomag ára, 200 példányszám esetében: 500 000 Ft (irányár, ez több és kevesebb is lehet, a szerzői igényeihez igazítva)

Nyomtatott könyv

Szeretnénk elhozni a klasszikus könyvélményt minden író és olvasó számára a lehető legköltséghatékonyabb áron, mégis a legjobb minőséggel. Régi álmokat váltunk valóra így – ha te is álmodtál már saját könyvről, itt az idő felvenni velünk a kapcsolatot!

A teljes kiadói csomag (VIP és a Hagyományos is) magába foglalja:

 • papíralapú könyv nyomtatása (ált. 200 példányban, de szívesen adunk egyéni árajánlatot többre és kevesebbre is)
 • korrektúra
 • szerkesztés
 • tördelés
 • borító
 • fülszövegszerkesztés
 • e-könyv
 • elhelyezése webáruházakban, könyváruházakban, terjesztőknél (ehhez minimum 200 példányra van szükség a nagykereskedések miatt)

Igény szerint kérhető:

 • a szerző egyedi logója
 • csak nyomtatás (ha a korrektúra, borító, szerkesztés stb. már elkészült)

Persze, ahogy az e-book esetében is, itt is van választási lehetőséged, Már meg van szerkesztve? Volt korrektora? Kész a borító? Semmi gond, a te igényeidhez igazodunk, személyre szabottan, szolgáltatásaink egyenként is igénybe vehetőek.

Kérd egyéni ajánlatunkat!

Elektronikus könyv

Mindig is az volt a vágyad, hogy megjelenjen a könyved, de nem vagy benne biztos, hogy a papírformát neked találták ki? Azt akarod, hogy mindenkihez, még a külföldön élő magyarokhoz is két kattintással eljussanak a történeteid? Szuper helyen jársz, ugyanis nemcsak papír alapú kötetekkel, hanem e-könyvekkel is foglalkozunk, hasonlóan magas szinten, mint a hagyományos formájával. Az elektronikus könyvek praktikusak, könnyen olvashatóak és még attól se kell félned, hogy meggyűröd a lapjai oldalát.

Az e-könyv formátumát és tördelését szabványok szerint készítjük el, de igény szerint egyedi tördelést is vállalunk, hogy az olvasóid a legjobb olvasásélményhez jussanak. Ugyanolyan szerkesztést, korrektúrát, igény szerint logót, és persze borítót kap, melyet hagyományos könyveink. Persze itt is van választási lehetőséged! Már meg van szerkesztve? Volt korrektora? Kész a borító? Semmi gond, a te igényeidhez igazodunk, személyre szabottan.

Néhány példa kiadói repertoárunkból:

Dr. Jekkel Gabriella – Életeken át

Törteli Eszter – Anyahotel

A XXI. század magyar novellái – A korona éve

Kérd egyéni árajánlatunkat!

Az egyéb egyéni szolgáltatások és költségeik:

Borító, logó – 90 000 Ft

Tördelés – 80 000 Ft

Szerkesztés – 80 000 Ft

Lektorálás – 80 000 Ft

Nyomdai munkálatok (200 példányszám esetén), az oldalszám és a benne lévő képek függvénye – min. 100 000-300 000 Ft

Néhány példa kiadói repertoárunkból:

Both Zoltán – A vadállatbefogó

Dr. Jekkel Gabriella – Utazás a félelmeid körül

Törteli Eszter – Anyahotel

Hogyan készül a könyv és hogyan lesz az emberből író?

Bizony senki sem születik írónak! Ez ugyanúgy tanulható, mint a vezetés vagy éppen a főzés. Ha fogalmad sincs, hogyan kezdj neki, de tele van a fejed történetekkel, akkor itt az ideje segítséget kérned tőlünk. Hathetes, zömében gyakorlati, de elméleti részeket is tartalmazó írói tanfolyamunk segít abban, hogy megfogalmazd és papírra vesd a gondolataid, illetve a könyvkiadás rejtelmeibe is bevezet. Nem kell mást tenned, mint jelentkezni a kurzusunkra, mielőtt az összes hely betelik és egy profitól megtanulni azokat a trükköket, amelyek eljuttatják majd a köteteid a könyvespolcokig.

A kurzus előadója: Dr. Jekkel Gabriella

A teljes csomag ára: 74 990 Ft

Rólunk

A LittleFox Kiadó Dr. Jekkel Gabriella többkötetes magyar szerző nevéhez fűződik, aki hiánypótló témákat karol fel az írás és könyvkiadás terén egyaránt. A LittleFox Kiadó esélyt ad olyan tehetséges szerzőknek, akiket mások eddig nem vettek észre, hogy megcsillogtathassák tudásuk, és elkápráztassák a magyar olvasóközönséget műveikkel! Szem előtt tartja az etikus könyvkiadást, szerzőit támogatni, nem átverni szeretné, a magyar könyvszakma lábait megerősíteni, mindezt nagyon kedvező áron, az esetleges versenytársaihoz képest.

A kiadó munkájához nagyban hozzájárul a Mazuri Marketing csapata, akik a szerzők segítségére vannak a promótálás, hirdetések, influencermarketing és a tervek elkészítésében, vagy kivitelezésében.

 

Kapcsolat – írj nekünk!

marketing@littlefoxkiado.hu

Ingyenes konzultáció

Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy kérj ingyenes visszahívást!

A kurzus előadója: Dr. Jekkel Gabriella

A teljes csomag ára tartalmazza Dr. Jekkel Gabriella Életeken át című kötetét, mely a gyakorlati anyag példatára: 24 900 Ft

A sikered alapja – a marketing!

Sok szerző befejezi a könyvét, kiadatja, majd magára hagyja – pedig a munka oroszlánrésze még csak most következik! A könyvek nem adják el magukat, még a boltok polcain sem, így a szerzőknek meg kell tanulniuk, hogyan promótálják a könyveiket, építsék a saját brandjüket és fejlesszék a kommunikációjukat a közösségi médiaplatformokon. Ha abszolút nincs érzéked az ilyesmihez vagy nem tudod, hogyan kezdj neki, akkor a Mazuri Marketing csapata segít neked ebben!

Amit kínálunk:

 • Facebook hirdetés, menedzsment – Lesz egy eseményed? Egy jól sikerült bejegyzést többeknek is megmutatnál? Szeretnéd megnövelni a követőid számát? A hirdetéseid kezelése és optimalizálása segít abban, hogy egyre több és több olvasód legyen!
 • Marketing tanácsadás – Még nem tudod, kihez szeretnél szólni és hogyan? Fogalmad sincs, milyen eszközök állnak a rendelkezésedre, hogy megszólíthasd a célközönségedet? Egyáltalán mi az a célközönség? Semmi gond – ebben is segítünk tanácsadásunkkal!
 • Influencer marketing – Hadd segítsünk neked profik bevonásával, akik több ezer emberhez eljuttathatják mondanivalód, könyved vagy akár téged is, mint írót.
 • Marketing terv – Mikor, mit, hol, miért érdemes posztolni? Melyek a kiemelt napok, időpontok és témák? Elkészítünk neked egy marketingtervet, amit neked már csak követned kell, hogy jól működjön a kommunikációd és a követőid is boldogok legyenek, még több leendő olvasót szerezve ezzel.

Marketingtanácsadás: 15 000 Ft/óra

Egyéni ajánlatért keress fel minket bátran itt: info@mazuri.hu

Igényeld csomagjaink egyikét!

Írói tanfolyam

50 000 Ft helyett most csak:
24 900 Ft október közepéig, illetve a helyek betöltéséig.

Hibrid módszer az etikus könyvkiadásért!

Szakmai könyvkiadás, szórakoztató irodalom, novelláskötet?

VIP csomag:

Most biztosítjuk számodra a könyvkiadás teljes menedzsmentjét, az első lépéstől az utolsóig.

Hagyományos csomag:

Ha nem kerülsz be kiemelt köteteink közé, akkor se búsulj, hiszen könyvcsomagjaink rendkívül kedvező áron elérhetőek.

Nyomtatott könyv

Szeretnénk elhozni a klasszikus könyvélményt minden író és olvasó számára a lehető legköltséghatékonyabb áron, mégis a legjobb minőséggel.

Elektronikus könyv

Mindig is az volt a vágyad, hogy megjelenjen a könyved, de nem vagy benne biztos, hogy a papírformát neked találták ki?

Scroll to Top
Share on facebook

Szeretne további részleteket?

Adja meg adatait, és mi küldjük kedvezményeinket